Miljömål Järvedstrand!

Vi behöver ställa om och lära oss att bygga som naturen, vi kan inte fortsätta bygga utan att ta hänsyn till vår atmosfär och den koldioxid vi har lagt och fortfarande lägger till i balansen. Troligtvis världens dummaste experiment! Vem vet hur mycket atmosfären tål innan det snabbt börjar gå utför? 

Net-Zero innan år 2050! Redan nu?

En bra investering bygger kapital!

80 år av byggande och framförallt fastighetsförvaltning med förädling tillsammans med dagens teknik gör att vi kan bygga starka hus med minimalt underhåll och riktigt låga boendekostnader vilket säkrar värdet nu och för framtiden. Järvedstrand kommer alltid att värderas i topp i Örnsköldsvik! 

Livet blir enklare & roligare med pengar!

Ett socialt hållbart Järvedstrand!

Järvedstrand bjuder in alla människor till möten i en inspirerande och friluftslivs bejakande miljö ner vid vattnet i Järved. Ön, pärlan i Järved är accessbar och inbjudande för alla. Vår utmaning är att skapa platser där människor trivs och kan leva ett gott liv, där de grundläggande mänskliga behoven tillgodoses och det finns goda förutsättningar att ta hand om sin hälsa. 

 

Inkluderande, Jämnlik och Tolerant!

Hälsomässigt hållbart!

Alla intryck du får när du kommer in i huset är till för att berika ert liv! Designen är enkel och stilren, funktionerna funktionella och vi skalar bort alla onödiga funktioner samt fokuserar på de som betyder något. Sunda hus med lågemitterande materialval anpassade för astmatiker och förskolor. Husen släpper in ljus, kopplar ihop insidan med utsidan och området sjuder av friluftsaktiviteter och inbjuder till promenader.

Låt Järvedstrand få ta hand om er!