Lediga lägenheter

Här nedan kan du se vilka lediga lägenheter som vi just nu har tillgängligt. Vid frågor eller funderingar så är det bara att kontakta oss!

Sök lediga lägenheter och parkeringsplatser

Så här går det till att hyra av oss

Nedan kort information i punktform. Klicka in för att få veta mer hur det går till att hyra en lägenhet hos oss!

  • Intresseanmälan på en lägenhet görs via hemsidan direkt i lediga lägenheter eller ringer ni 0660-821 20 och vi lägger in den åt er i systemet. 
  • Det sätts ett visningsdatum – kan man inte närvara erbjuds videosamtal, skype, WhatsApp, Zoom eller Teams. Alternativ tid kan fås efter ordinarie visning om den fortfarande är ledig. 
  • Ni bjuds in till visning via era lämnade uppgifter. Normalt några veckor efter att lägenheten lagts ut på hemsidan och internet. Man kan begära separat visning endast för er, speciellt nu under pandemin.
  • Efter visning meddelar vi den som vi önskar hyr lägenheten, denne får en tid att fundera och sedan frågar vi nästa.
  • Först när vi har ett underskrivet kontrakt meddelar vi alla intressenter att tyvärr så är denna lägenhet uthyrd och vi hoppas att vi får förtroendet att visa nästa lägenhet som blir ledig för uthyrning baserat på era kriterier och behov. 

Frågor på denna beskrivning eller funderingar tveka inte att skicka oss ett mejl. Ni finner oss under kontakter eller att ni bara klickar in på denna ruta.