Välkommen hem!

När vi drömmer och fantiserar om Bonn Olles Torn så ser vi en hiss rätt upp till Lägenheten. En lägenhet per våningsplan och 360 graders panorama vy. 

Här ser vi inte bara ett hus utan minst två där byggarna har roligt och utnyttjar sin kreativitet! Det skall vara kul då blir allt mycket enklare….. eller…. hur var det nu…. ;o) 

Bild den 8:e oktober. Entréplan klart och förberett för resning av huset. planerat till den 18:e oktober.

Här kommer bilder!!!!

Här kommer bilder!!!!

Finns flera härliga planlösningar! Alla med ett eget våningsplan och utsikt åt alla håll! En lägenhet med ljusinsläpp från alla håll som en villa! Kan det bli mer exklusivt än så här? Det här är ett roligt och lite tokigt hus och det är bara prislappen som är normal ;o) 

Varför flyttar man hit!

Vi behöver ställa om och lära oss att bygga som naturen, vi kan inte fortsätta bygga utan att ta hänsyn till vår atmosfär och den koldioxid vi har lagt och fortfarande lägger till i balansen. Troligtvis världens dummaste experiment! Vem vet hur mycket atmosfären tål innan det snabbt börjar gå utför? 

Net-Zero innan år 2050! Redan nu?

Detta är vår vision!

80 år av byggande men framförallt fastighetsförvaltning med förädling tillsammans med dagens teknik gör att vi kan bygga starka hus med minimalt underhåll och riktigt låga boendekostnader vilket säkrar värdet nu och för framtiden. Järvedstrand kommer alltid att värderas i topp i Örnsköldsvik! 

Livet blir enklare & roligare med pengar!