Välkommen hem!
När vi drömmer och fantiserar om Järvedstrand ser vi en framtid som många kan tycka futuristisk och onåbar. Vi är Civilingenjörer, arkitekter, ingenjörer och alla som bryr sig om Järved och tillsammans i projekteringen är vi alla imagineers. Vi har alla en längtan efter ett hållbart samhälle, många tror att det är omöjligt och försent – det gör vårt arbete ännu viktigare och vi behöver visa och leda vägen nu! Självklart kan vi bo och leva i samspel med naturen, självklart är detta en bra investering för just er familj, ett inbjudande och inkluderande område för Järved och världsklass i vårt Örnsköldsvik! Den framtid vi vill ha i morgon måste vi bygga idag! Låt drömmar förverkligas! Välkommen!

Presentation av projekt Järvedstrand!

Järvedstrand blir ett socialt område som bjuder in alla till frisklivsaktiviteter i och i anslutning till vattnet och stranden. Kronjuvelen blir en ö med bad. Området dimensioneras för bostäder åt 100 familjer och för att bli hela Järveds nya pärla vid vattnet. Hit flyttar man för området sprudlar av liv och få Villan & sommarstugan i ett!

En dröm trygg att investera i!

Ön - Hela Järveds nya pärla

Dubbla broar, parkmiljö med sommaräng, buskar, träd och gräsytor för solbad, badplats, båtplatser, gästbryggor, fiske, grillplats, utegym och motionsspår! En bro är öppningsbar, snyggt sågindustritema och ön fullständigt sprudlar av skratt, liv och rörelse! Multisportsplan! Föreningshus!

Investera i ett aktivt liv!

Målsättning för Miljö, Pengar & Hälsa

Ett blomstrande bostadsområde bygger på stabila grunder och älskvärda värden. Hälsan för familjen är viktigast och den kommer genom sunda hus, socialt umgänge och stimulerande gemenskap. En bra investering skapar pengar – en förutsättning för både lycka och frihet. Tänk och bygg som naturen och tillför inte mer koldioxid som förstör balansen i atmosfären! Detsamma gäller under alla driftsår!

Hållbara mål ger en trygg investering!

Sanering - Städa in framtiden!

Området kommer med en last från gamla synder. Från tider man inte visste bättre och när man började få kunskap kändes det för jobbigt och man lät det vara. En skuld är alltid en skuld men en miljöskuld är tydligen bara en delvis skuld. Vi som flyttar hit har med stolthet bidraget till ren naturmiljö!

Sanera marken och er familj har gjort en fantastisk insats för naturen, ni är hjältar!

17 kanalvillor och en kan bli er!

Tittar ni noga på bilden och drömmer lite så ser ni er båt vid bryggan i slutet av altanen på bilden. Bilarna står tryggt på laddning inne i garaget och suger el direkt från solen via era solpaneler på taket. Er dotter är även hon i garaget och sitter vid hobbybänken och skruvar på sin drönare och grabben är på multisportsplanen och spelar innebandy ute med sina kompisar.

Ett läge trygg att investera i!

Världens perfekta radhus! 30st, 2 varianter

Skämt och sido, ett perfekt radhus finns inte. Ett hus för mig är summan av alla kompromisser och det kan bli väldigt bra om man har tydlig vision, värderingar och bra förutsättningar. Radhusen är optimerade för livets alla flöden – Signatur Järvedstrand, det är livskvalitéet! Välkommen att läsa mer.

Investera i en välkomnande utsikt!

Etapp 2 - Säljstart 2023, byggstart 2024

Dagens teknik och framsteg gör att man kan bygga väderskal som inte var ekonomiskt försvarbart eller ens tänkbart men nu kan byggas även uppe i norr hos oss! Glashus som suddar ut gränserna mellan inne och ute, inredda rum ute, sovrum med yta ute, atrium och öppningsbara tak. Solen matar solcellerna och solinstrålning kontrolleras med kepsar med stöd från simuleringar och energiberäkningar.

Exklusivitet - Signatur Järvedstrand

Etapp 3 - Säljstart 2025, byggstart 2026

Livets efterrätt är arbetsnamnet för lägenheterna i Järvedstrand som stått som förebild för succéprojektet Egypten och de 100 lägenheterna som byggdes i centrum som nu lånar tillbaka och utvecklas ytterligare! Vad sägs om en plattform 30 meter ut i havet med bad, bastu, solbad, kök, sällskapsrum. Alltid gratis kaffe och något att prata med!

Barnbarnen längtar tills ni flyttar hit!