Välkommen hem! Strandvillor eller havsvillor, kärt barn har många namn. Ett av de häftigaste boendet i Örnsköldsvik! Planen är en ordentligt stor enplansvilla och samtidigt bibehålla en härlig tomt! Vi önskar även båtplatser och stort dubbelgarage men även förråd, uterum, pool och frukost paviljong. Lägger man sedan till alla de härliga attributen i området så som verkligen lyfter hela upplevelsen så blir summan av allt Världsklass! De här husen kommer att projekteras till mästerverk och bli Örnsköldsviks exklusivaste boende! 

När vi tittar på suterräng villorna har vi hittat denna modell som känns trevlig. Däremot får vi jobba på solinstrålningen alternativt använda vanliga markiser så som på bilden. Vi är ute efter en exklusivare villa i tvåplan som ger generöst med utrymmen och ett härligt boende. 

Förlängningen på radhusområdet kan ske med att vi friställer radhusen med ett garage emellan för att ge större tomt och ett garage. Kan tänka mig att vi vrider om dessa till parhus med garage i mellan för mer luft och ett lägre pris. 

Etapp 2 är inte projekterat. Start projektering blir först när vi har kommit igång med bygget av Etapp 1, Kanalvillor och Radhus.