Lediga lokaler

Här nedan kan du se vilka lediga lokaler som vi just nu har tillgängligt. Vid frågor eller funderingar så är det bara att kontakta oss!

Visa lediga lokaler!

Port 9 – mitt i Örnsköldsvik där kundströmmen är som allra störst.

AAA-läge och vi drar som ett fullsatt Hägglunds center på lönelördagar. Örnsköldsviks entré är från parkeringshuset via Köpmangatan, där har vi byggt en välkomnande fasad med vackra bilder från forna Örnsköldsvik och en välkomnande entré. Gemensam frivillig kraft gör att vi sänker era marknadsföringskostnader lokalt till 1/4 del och dubblar utslaget av annonser, vilket ger 8 ggr per investerad krona. Vi kör tillsammans, erbjuder en upplevelse, överraskningar och skämmer bort våra kunder. Kunderna kommer när vi kör gemensamt. Kraften av gemensam marknadsföring, att vi har råd att bjuda på det lilla extra och att vi bryr oss om varandra i port nio är avgörande

Port nio skall alltid vara bästa stället att etablera sig i Örnsköldsvik. Klart billigare jämfört med utfall, hjälp och råd av Byggsigurd, grannbutiker eftersom vi alla är beroende av att alla mår bra. Era kunder bidrar till spring i övriga butiker och övriga butiker bidrar till högre handel hos Er . Vi älskar Ö-vik och är mån om att erbjuda riktigt bra handel åt Öviksborna, likaså jobb inom detaljhandel och att skatterna hamnar i Örnsköldsvik. 

Arnäs KöpCenter har mark för expansion via nybyggnation, ett externt köpcenter.

Tryck här för att komma till våra lediga objekt. Affärslokaler, kontor, industribyggnader, förråd och parkeringar. 

Därför skall ni hyra hos oss!

Vi är lokalt förankrade och brinner för att utveckla affärerna tillsammans med er. Ni kan er verksamhet och hos oss kan ni ta er an era utmaningar och växa. Vi kan fastigheter och har utvecklat fastigheter i snart 80 år och vi kommer att understödja och utveckla fastigheterna så att de är anpassade efter era behov. 

Vi är övertygade om att vi kommer ge er större intäkter, bättre marginaler och lägre kostnader. Vi är unika med lokalt ägda butiker i en lokalt ägd galleria. Våra gemensamma möten varje månad är full av handlingskraft och snabba beslut. Alla butiker går bra och ökar omsättningen varje år! Port nio med butiker -> ägare -> galleria vill ha er! Vi blir starkare, bättre och vassare tillsammans och vi ger mycket till varandra! Välkommen till kraften!

Arnäs KöpCenter ska erbjuda den bästa externa handelsplatsen för professionella detaljhandelsföretag och deras kunder, samt aktivt och kreativt bidra till att öka kundgenomströmningen och försäljningsvolymerna.

Arnäs KöpCenters uppgift är att ge konsumenterna ett konkurrenskraftigt utbud utanför Örnsköldsviks citykärna.

Att gå och handla på Arnäs KöpCenter ska vara en rolig och spännande upplevelse.